گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

استقرار ۶ هزار نظامی عراقی در مرز ایران و ترکیه

وزیر کشور عراق از استقرار ۶ هزار نیروی کمکی پلیس در پاسگاه‌های مرزی در مجاورت با ایران و ترکیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالامیر الشمری»، وزیر کشور عراق با اشاره به این که بغداد، اقداماتی را در راستای کنترل مرزهای خود با ایران و ترکیه انجام داده است، از استقرار 6 هزار نیروی کمکی پلیس در پاسگاه‌های مرزی در مجاورت با ایران و ترکیه خبر داد.

 

وزیر کشور عراق در گفت‌وگو با شبکه «العربیه» ضمن بیان این‌که «مرزهای عراق خط قرمز است و ما در کنترل آن کوتاهی نخواهیم کرد»، گفت: «تصمیمات و تدابیری در مورد کنترل مرزهای ایران و ترکیه اتخاذ شده و مبالغی برای حفظ مرزها با ترکیه، ساخت پاسگاه‌ها، نصب دوربین‌ها و ساخت برج‌ مراقبت مرزی، اختصاص داده شده است».

 

او با تاکید بر وجود هماهنگی با ترکیه، گفت: «مقامات ترکیه، 17 مکان را برای احداث پاسگاه در امتداد مرز با این کشور مشخص کرده‌اند».

 

وزیر کشور عراق افزود: «در حال هماهنگی با ترکیه هستیم تا نوار مرزی را به‌رغم صعب‌العبور و کوهستانی بودن آن، کنترل کنیم».

 

الشمری در خصوص مرز با سوریه، ضمن تاکید بر نصب حصار بتنی به طول 65 کیلومتر در سنجار، افزود: «یک پروژه نظارتی پیشرفته را شروع کرده و به زودی اقدامات مربوطه برای کنترل مرزهای عراق با همه کشورها، آغاز خواهد شد».

 

او تاکید کرد که «مرز عراق، خط قرمز است و ما در این خصوص سستی نخواهیم کرد و در کنار همه کشورها برای جلوگیری از عملیات ورود غیرقانونی و قاچاق تلاش می‌کنیم.»

 

وزیر کشور عراق در ادامه با اشاره به استقرار بیش از 6 هزار نیروی پلیس در پاسگاه‌های مرزی در مجاورت با ایران و ترکیه در اقلیم کُردستان عراق حضور دارند از انجام هماهنگی در این زمینه با اقلیم کُردستان خبر داد.

 

به گفته او ، یروهای پیشمرگه بخشی از عملیات کنترل مرزها هستند و مرکزی برای هماهنگی میان فرماندهی نیروهای مرزی و پیشمرگه احداث شده است.

 

وزیر کشور عراق در بخش دیگری از مصاحبه با بیان این که سرویس‌های امنیتی عراق «کاملاً بر پرونده داعش، اشراف اطلاعاتی دارند» و در حال پیگیری و انجام حملات دقیق علیه این گروه هستند، گفت: «هماهنگی با کشورهای همسایه در ارتباط با داعش ادامه داشته و در سطوح عالی در جریان است.»

 

به گزارش میدل‌ایست نیوز، الشمری با بیان این که «داعش در مناطق ناهموار جنوب کرکوک، غرب صلاح الدین و حمرین در دیالی که نیروهای امنیتی در آن‌ها حضور نداشته و خالی از سکنه است، در حال تحرک است»، افزود: «ضربات هوایی دقیقی را علیه عوامل داعش انجام داده‌ایم و آنها کاملاً خنثی شده‌اند.»

 

به گفته الشمری، «مسئله محدود کردن حمل سلاح به دولت، نیاز به یک برهه طولانی‌مدت برای محدود کردن سلاح، شمارش و ثبت آن دارد و درصدد دور نگاه‌داشتن سلاح‌های متوسط از مناطق مسکونی هستیم.»

 

وزیر کشور عراق با تاکید بر این که «داشتن سلاح‌های سنگین برای هیچ طرفی مجاز نیست» افزود: «در مورد سلاح‌های سبک، مجوز حمل و داشتن آنها را طبق مقررات صادر می‌کنیم… اجازه وجود سلاح‌های متوسط یا سنگین را چه به قبایل و چه دیگران نخواهیم داد.»/ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار